luni, 27 mai 2013

Blestemul traieste sbu abajurul prostiei...



Blestemul traieste sub abajurul prostiei...

Un Creator adevarat nu va fi multumit niciodata de creatia sa dovada sincera e necontenita transformare a universului fizic pe care il cunoastem . Cel mental e deformat in fiecare milisecunda de trai material...

Daca polii magnetici ai pamantului sunt in contradictie totala cu polii magnetici ai soarelui si asta de echilibru axei pe care se rasucesc planetele in jurul lui atunci ce se va intampla daca soarele are chef sa-si schimbe polii?

Apa poate fi lichida, solida, gazoasa...dar poate fi si gaunoasa, plina de viata, dezvoltand revolte si vanzatoare de iluzii...sunetm in totalitate o expresie a apei...

O zi incepe ori-si-cum
doar omul inventeaz-un drum
galagios inunda atmosfera
atat de linistita aici pe Terra...

......la început când totul era nul și Creatorul înca nu-și descoperise sensul, când existența îi era încă searbădă, în infintul său vid și imaculat în care întrebările și răspunsurile nu-și aveau rostul, dîn atâta pustietate, în vârful degetelor sale imateriale i-a căzut un bob de materie,o fârâmâ din altceva ,un sens de a da sens existenței sale imateriale... și a început să creeze.

-Cine l-a creat pe Creator?...Deja bobul de materie pune întrebări!?

-Nimeni și nimic l-a creat pe Creator, poate doar dorința bobului de materie de a afla cum s-a nascut.Creatorul e singurul martor al nașterii sale.
Aproape ca nici nu i-ar pasa,bobului, cine l-a făcut pe Creator daca ar afla cine l-a facut pe el. Coexistența infailibilă a celor doi i-au făcut să nu-și mai pună întrebări. Bobul de materie s-a oferit iar Creatorul i-a dat un sens existenței sale și implicit personale. Lucrarea Creatorului a devenit atât de vastă încât și-a creat ajutoare. A întocmit o listă de priorități și ...apoi a zis.

-În tot ce am în juru-Mi,în Mine și-n prejuru-Mi îți voi clădi materie sălaș dar... nicodata CASĂ.

Apoi a inceput să deseneze universe. Materia era stearpă, doar bolovani aruncați înăuntrul ființei sale. A muncit mult până să descopere Viața... să-i dea un sens materiei. Prima oară când a simțit că materia îi vorbește altfel ,a fost pe o planetă care seamănă cu Terra. Gata construită, din vârful unei stânci, la ademenit o șoaptă spusă altfel. Era prima oară când Creatorul simțea și altceva decât forța Sa creatoare.

De undeva din strafundurile planetei materia născuse o șoaptă de râu. Curgea vioaie la vale și-i umplea universul mut de altceva. S-a făcut una cu apa care curgea din munte și i-a simțit tăria de a fi. A urmărit-o mult timp și a văzut cum puterea ei putea modela cea ce El crease. Atunci a luat decizia că pe aceea planeta va pune în fiecare bob de materie pe care îl va modela un strop de apă,ca tot ce va avea parte de stropul de apă sa fie ca ea. Să fie vie. Universul sau era altfel, își facu-se tovarăși care să-i modeleze și să-i termine creația. Ceva lipsea, o formă vie în care să picure și din felul său de a fi... imaterial. Un cuib care să nască antimaterie chiar in sânul materiei.
A ales forma și felul și a deschis ochiii primului OM sau mai bine zis primei ființe care să raționeze despre existență. Omului i-a dat posibilitatea să existe dincolo de starea sa materială sa fie ca El un creeator dupa dispariția trupului material. Pentru a fi deplin convins că nu va fi legat direct de materia pe care el o modela a desprins din noua creație care rationa o particică, a pus apă și o parte din el și a creat femeia, pentru ca cei ce se vor naște din Ea să nu aiba gustul și menirea materiei...de a se transforma într-una. De la Ea din Ea, Creatorul a învățat ce înseamnă iubirea ,dragostea,răutatea, durerea .

Prima oara când omul a visat s-au născut demonii.

Și de atunci povestea continuă. In împarația Creatorului e plin de îngeri.


Dictionar.

Om- Forma a materiei care consumă materie pentru a se transforma în materie.

Femeie- Cuib al creatorului în care se nasc îngerii

Apă- Prima stare materială pe care a probat-o Creatorul

Demoni- creație inexistentă,aparută doar prin remodelarea materiei de catre Om

Materie- Un intrus care i-a stricat liniștea Creatorului într-un mod plăcut

Univers- Tabla de șah în care Creatorul nu poate lua nicodată mat deoarece joacă doar cu regine

CREATORUL- Forta care dă tarie pietrei, moliciune sufeltului uman si se semneaza "Viata".

Vise-...visele rămân doar vise...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu